O NAS

EMG elektroinstalacije in montaža d.o.o.

O NAS

Leta 1994 je bilo ustanovljeno podjetje Elektrinštalaterstvo Ivan Glavica s.p., katero se je zaradi nenehnega razvoja in težnjam k novim ciljem v letu 2002 preoblikovalo in preimenovalo v EMG elektroinštalacije d.o.o.

 

Smo počasi rastočo podjetje, ki danes šteje več kot 80 zaposlenih med katerimi prevladuje kader tehničnih smeri predvsem inženirji elektrotehnike,elektrotehniki, električarji in monterji, ki strokovno in zanesljivo opravljajo dela v naših poslovno – proizvodnih prostorih in na terenu pri naročnikih.

Področje našega dela je avtomatizacija industrijskih sistemov v transportni tehniki, v avto industriji, regalnih skladiščih, poštnih centrih, letališčih.V delavnici sestavljamo in izvajamo vezavo stikalnih blokov ter posameznih sklopov, na terenu pa poteka montaža nizkonapetostnih in srednje napetostnih naprav,ki vključuje instalirane, testiranje in zagon.

Na terenu opravljamo tudi servisno remontna dela, ki zajemajo vzdrževalna dela, obnovo strojev in naprav,…  

Vedno večji poudarek  dajemo v celostno izvajanje projektov od projektiranja, programiranja, montaže in zagona. Zaradi širitve obsega del smo se odločili za izgradnjo novih poslovno proizvodnih prostorov v ekonomsko poslovni coni Dolane – Občina Cirkulane v katere se bomo preselili do konca letošnjega leta.

Naše izkušnje, znanje, razvoj in prilagodljivost zagotavljajo uspešno izpolnjevanje
zahtev in nalog, ki jih prevzamemo od naših partnerjev.

emg elektroinstalacije in montaža d.o.o Industrijska Avtomatizacija INDUSTRIJS AVTOMATIZACIJA ZGRADB IN PAMETNE HIŠEKA ELEKTRO MONTAŽA ELEKTRIČNE INŠTALACIJE

Pri delu uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo za avtomatizacijo industrijskih sistemov, vezavo stikalnih blokov in omar, montažo nizkonapetostnih in srednje napetostnih naprav, montažo in servis dvižne opreme ter transportnih naprav.

Naša vizija, cilji in poslanstvo

  • Zanesljivost
  • Biti najkakovostnejši doma in v svetu
  • Investicija v kader in razvoj
  • Skrb za dobro delovno okolje in odnose na delovnem mestu
  • Kakovostno in odgovorno opravljena storitev
  • Spremljanje razvoja tehnike, standardov in samih metod dela
  • Izpolnjevati sprejete obveze in pričakovanja naročnikov
  • Dober odnos do kupcev in dobaviteljev
  • Graditi na dolgoročnem sodelovanju s partnerji
  • Na osnovi uspeha na trgu graditi dolgoročno poslovno stabilnost
emg elektroinstalacije in montaža d.o.o Industrijska Avtomatizacija INDUSTRIJS AVTOMATIZACIJA ZGRADB IN PAMETNE HIŠEKA ELEKTRO MONTAŽA ELEKTRIČNE INŠTALACIJE

“Smo družinsko podjetje, ki se zaveda pomena dolgoročnih ciljev, katere lahko dosežemo le z vztrajnostjo in zanesljivostjo.”

Vse ki ste obiskali našo spletno stran, vas z veseljem pozdravljam.

Smo družinsko podjetje, ki se zaveda pomena dolgoročnih ciljev, katere lahko dosežemo le z vztrajnostjo in zanesljivostjo.V letih od nastanka vse do danes smo pridobili veliko izkušenj in odkrili številna nova spoznanja.Vrednote, ki jih zagovarjamo nam zagotavljajo kakovost našega dela, na domačem in tujem trgu.Z gradnjo zaupanja s poslovnimi partnerji in sodelavci strmimo k napredku in razvoju.
Velik poudarek dajemo na razvoj in vzpodbude mladega kadra ter investiranje v dobro delovno okolje.S strokovno izobraženim kadrom dosegamo visoko kakovost storitev, želimo postati najboljši in najkakovostnejši našem področju.Naše vodilo je biti zanesljiv in okolju prijazen poslovni partner. Prepoznavnost širimo in ohranjamo z vzdrževanjem
in nenehnim izboljševanjem kakovosti opravljenih storitev.Ključnega pomena za nadaljnji razvoj podjetja je vlaganje v tehnologijo, znanje, razvoj in slediti zastavljenim ciljem.

GLAVICA Ivan

direktor

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 2 795 23 22 ali nam PIŠITE NA info@emg.si